Workshop

Misa Music offers Workshops in Music Production, Composition, Singing and in Crowdfunding. For more info, please contact us.

 


 

voicelates-logo

 

 

 


Misa Music erbjuder workshops i Voicelates med inspirationsföreläsning och ett träningspass i Voicelates.


Vad är voicelates?

  1. Pilatespass där vi jobbar med “stödet” genom röstträning och andning mixat med styrkeövningar och stretch.
  2. Fokus på hållning, andningsflöde och kroppsmedvetenhet för att bygga upp såväl muskulatur som mental avspänning och rörlighet.
  3. Under passet jobbar vi med styrka, stabilitet, balans, andning, hållning, kroppsmedvetenhet och stretch.
  4. Passet avslutas med stretch och avslappning.

Spänningar/stress/oro

Många av oss bär dagligen på spänningar, skador och dåligt självförtroende. Stärker du din kropp, stärker du din mentala styrka och vice versa. Stärker du din röst och blir medveten ditt tal bygger du en grund, en balans och en trygghet och skapar en större förutsättning för ökad självkänsla och välmående.

Lektioner och coachning för företag

Genom att arbeta med mental förberedning bygger du upp en inre trygghet som förenklar pressade sociala situationer och sammanhang där du ska prestera inför en “publik”, under ett möte, hålla tal eller på en arbetsintervju. Genom coachning och träning får du möjlighet att lära dig röstteknik, andningsteknik, scennärvaro, mental förberedelse och avslappning, träning av muskulatur i rygg, bål för hållning och mental förberedelse.

Mål:

Målet är att vägleda och coacha dig för att bidra med stöd och verktyg till att utveckla din röst, din kroppskännedom, andning och hållning för att stärka dig såväl fysiskt som mentalt. Vi arbetar på att hitta din “inre kärna”, din unika röst och arbeta fram det bästa ur den. Fokus ligger på att hitta en inre trygghet och balans mentalt genom att stärka din kropp muskulärt och bli medveten om din hållning och andning.


I passet ingår:

  • Andning och stöd
  • Kroppskännedom
  • Avslappning käke/tunga/struphuvud
  • Hitta din ”egen” röst
  • Mental träning/medvetenhet


Instruktör:

Karin Åberg är utbildad musiker och sångerska och har arbetat med både individuella sånglektioner, i grupp och körsång. Hon har lång egenerfarenhet av att stå på scenen både i rollen som musiker och som artist.
För mer info och för att boka, vänligen mejla eller ring.

 

Besök gärna tränings och kost-bloggen Circle Of Me.

 

Cover-1 circle of me